Triatlons voor KiKa

Moordrecht – In 2020 werken triatleten zich in het zweet tijdens een IRONMAN 70.3 in Barcelona of Vichy. KiKa Extreme biedt deze twee halve triatlons aan om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). 

Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. In 2020 kan dat door extreme challenges aan te gaan zoals de IRONMAN 70.3 Barcelona en de IRONMAN 70.3 Vichy, twee ontzettend populaire triatlons! Organisator Inge Tishauser: “Triatlons worden steeds populairder en om deze sport te combineren met geld ophalen voor KiKa, is het een nog mooiere prestatie!”

KiKa Extreme 2020
Darinka Hofman gaat de uitdaging aan! Zij staat op 22 augustus aan de start van IRONMAN 70.3 in Vichy! “Ik heb veel plezier in sporten en wil graag het beste uit mezelf halen en presteren. Als ik daarmee ook nog een goed doel kan steunen is dat natuurlijk helemaal super tof. Ik vind KiKa echt een van de beste goede doelen.”

Advertisements

Met IRONMAN 70.3 Vichy ervaren deelnemers het geweldige parcours in de Franse Auvergne. Met als doel: het verhogen van de genezingskans van kinderen met kanker. Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker. KiKa streeft naar een genezingskans van 95%. Met een triatlon voor KiKa zetten deelnemers weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel. Alle deelnemers halen sponsorgeld op om dit doel te verwezenlijken.

Durf jij de uitdaging aan? Challenge jezelf voor kinderen met kanker!

Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen ga naar www.kikaextreme.nl

 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

26-02-2020 09:46