Toos herenpakken medailles

Zaterdag 2 februari werden in Ouderkerk aan den IJssel disctrictswedstrijden voor herenturnen georganiseerd. De heren van het ETEC TOOS Turn Team uit Waddinxveen kwamen goed voor de dag en veroverden in totaal vier medailles.

Auke de Lange en Naud van Egmond kwamen voor TOOS uit in categorie Pupil 14. Deze mannen streden mee om de prijzen, maar redden het net niet. Auke kwam uit op een vierde plaats en Naud werd vijfde.

Categorie Instap 16 was het strijdtoneel voor de TOOS heren Marijn Bancken en Olaf van Kats. Marijn kwam uit op een 20e plaats en Olaf werd 23e.

Van het ETEC TOOS Turn Team kwamen drie turners in actie in categorie Pupil 15: Dirkjan Boevé, Jorn Brouwer en Niels Romijn. Dirkjan werd heel knap 5e, Jorn eindigde als 9e en Niels kwam uit op een 18e plaats.

In categorie Jeugd 8 deden ook drie turners van TOOS mee: Jelle Versluis, Victor Moons en Damian Plug. Het bleek een spannende strijd om de podiumplekken. Victor redde het net niet: hij werd 4e. Damian pakte het brons en Jelle kreeg het zilver omgehangen.

Ook Wouter de Jong stond op het podium, en wel in categorie Junior I – 8. Hij verdiende een bronzen medaille.

TOOS turner Steijn Verhorik was in categorie Junior I – 7 “best of the rest”. Op ruime achterstand van de nummer één werd hij tweede.

03-02-2019 10:55

Advertisements