Def Rhymz en Vinzzent naar Gouda met Koningsnacht

Gouda- Het programma voor festival Hart van Oranje – de opvolger van de Oranjenacht – is bijna compleet. Op 26 april komen Def Rhymz en Vinzzent naar Gouda. Def Rhymz is bekend van o.a. zijn megahits ‘Doekoe’ en ‘Schudden’ en Vinzzent is bekend met o.a. zijn energieke hit ‘Dromendans’. Tijdens de wisseling van artiesten zal DJ Seb – de voormalige DJ van het Goudse danscafé Woodies – het Goudse publiek losmaken. Ook kondigt de organisatie van het festival aan geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes, een goed doel in strijd tegen kanker.

Drie nieuwe namen én een samenwerking met een goed doel. Op 26 april ontvangen de Gouwenaren niemand minder dan rapper Def Rhymz, zanger Vinzzent en DJ Seb op de Markt. Eerder dit jaar heeft de organisatie al de rapper Mr. Polska, de Haagse band De Kraaien en de coverband Nederpop All Stars aangekondigd. De gehele show wordt gehost door MC Tricky Gullivan. Organisator Jeffrey van Sluijs: “Het programma is nu bijna compleet. We hebben gekozen voor een leuke mix van artiesten voor jong en oud. Het moet écht een feestje worden. We gaan voor een vol plein!.”. Over twee weken wordt de laatste naam van het programma aangekondigd en dit is tevens de afsluiter van de show.

Naast deze nieuwe namen van het programma, kondigt de organisatie een nieuwe samenwerking aan. Dit jaar krijgen de bezoekers weer een kans om bij te dragen aan een goed doel. Om het milieu te ontlasten, worden hardplastic-bekers gebruikt. Als een bezoeker zo’n beker inlevert, wordt vanuit de organisatie € 0,50 gedoneerd aan Alpe-d’HuZes, een initiatief voor bestrijding van kanker. Organisator Roel Ruissen legt uit waar de samenwerking vandaan komt: “Het hoofd van onze beveiliging, Egon van den Oord, heeft een dierbare verloren aan kanker en beklimt op 6 juni 2019 de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte. Op Hart van Oranje kunnen de bezoekers onze Egon een duwtje in de rug geven door hun beker terug in te leveren. Zo steunen zij onderzoek naar kanker én dragen ze bij aan het milieu.”.

Het volledige programma en alle informatie rondom festival Hart van Oranje is te vinden op www.hvoranje.nl . Meer informatie over het initiatief Alpe d’HuZes is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl .

Website:         https://www.hvoranje.nl

Facebook:       https://www.facebook.com/events/962531110612927/

Instagram:      https://www.instagram.com/hartvanoranje/

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

04-02-2019 11:00

Advertisements