Timios MB1 ongeslagen kampioen in de Hoofdklasse

Waddinxveen – De meisjes van B1 van Timios zijn ruim voor het einde van de 1e helft van het volleybalseizoen ongeslagen winterkampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Met nog 2 wedstrijden op het programma wist het ambitieuze team van trainer/coach Michael van Maaren vorige week de promotie al veilig te stellen. Afgelopen zaterdag 1 december was de kraker tegen het altijd sterke RVV uit Katwijk, om de 1e plaats. Timios wist, ondanks enkele dubieuze fouten van de scheidsrechter op cruciale punten, de winst naar zich toe te trekken. Met 1-3 (27-25, 18-25, 25-27 en 24-26) lieten de speelsters uit Waddinxveen zien dat zij klaar zijn om aan te treden in de Topklasse, waar zij de 2e helft van het seizoen gaan spelen.

Het team van MB1 bestaat uit 10 speelsters die al nagenoeg hun hele volleybalcarrière, dus vanaf de jongste mini’s, met elkaar volleyballen. Naast hun gedrevenheid en liefde voor het spelletje, kunnen de meiden het onderling ook stuk voor stuk goed met elkaar vinden. Ondanks het leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste speelster (net 13 en bijna 17 jaar) zijn deze volleyballers in en buiten het veld een hecht team. Met elkaar hopen zij dan ook hoge ogen te gaan gooien in de Topklasse, het hoogst haalbare niveau voor de jeugd in de reguliere competitie.

Advertisements

Zaterdag 15 december is de laatste wedstrijd van MB1 in de Hoofdklasse, en wel om 14.30 uur in de eigen sportzaal De Groenswaard in Waddinxveen, tegen het Zoetermeerse Zovoc MB1.

Publiek is van harte welkom om het team aan te moedigen en hen het kampioenschap te zien vieren.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

03-12-2018 09:05