Theo Krins per 1 augustus nieuwe voorzitter SOG

Gouda

Gouda – In Theo Krins heeft de Samenwerkende Ondernemers Gouda (S.O.G.) een nieuwe voorzitter gevonden. Theo Krins is op dit moment nog raadslid in de gemeente raad van Gouda maar stopt per 7 juli. Hij start op 1 augustus als voorzitter van de S.O.G. Hij volgt hiermee (interim)voorzitter Peter de Heer op. Krins besloot dit jaar een punt achter zijn politieke carrière te zetten na ruim 14 jaar.

“Ik geniet enorm van het raadswerk, maar het is na zoveel jaar me te hebben ingezet als raadslid goed om straks het stokje over te dragen aan de volgende generatie raadsleden. De ChristenUnie heeft veel talent en het is goed om die een kans te geven. Ik blijf me overigens voor de stad inzetten.” zei hij eerder dit jaar.

In de Goudse binnenstad is de S.O.G. als overkoepeling van de daar gevestigde ondernemers actief als spreekbuis, als belangenbehartiger en als aanjager van nieuwe initiatieven. Verderop in deze website wordt aandacht besteed aan de meest belangrijke zaken waarmee de S.O.G. bezig is.

Advertisements

 

19-05-2021 09:45