Dino Experience Park is weer open en breidt uit

Gouda – Bijna een jaar na de opening breidt Dino Experience Park in Gouda uit met een grote speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. In de speeltuin kunnen de jonge bezoekers van het park zich lekker uitleven terwijl de volwassenen op het aangrenzende het terras genieten van een drankje. Vanaf vandaag kunnen Gouwenaars het park weer bezoeken.

Dino Experience Park wordt vanaf nu nog leuker voor jong en oud! Op het middenterrein van het park kunnen kinderen vanaf dit seizoen lekker ravotten in een grote speeltuin. Speeltoestellen zoals een hoge uitkijktoren met glijbaan, een hindernisparcours, verschillende soorten schommels (o.a. een familieschommel), een kabelbaan en nog veel meer maken Dino Experience Park naast een plek om te leren ook een plek om lekker te spelen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht.

Hiermee biedt het park uitgebreide speelgelegenheden voor gezinnen om na een bezoekje aan de dino’s of een potje Jurassic Golf in het weekend of op woensdagmiddagen te komen spelen.

Advertisements

Speeltoestellen tussen de Jurassic Trail
Naast een grote speeltuin en een kabelbaan op het middenterrein van het park, worden in het park robuuste speeltoestellen geplaatst. “We merkten dat de kleintjes gedurende de Jurassic Trail (die leidt langs alle levensechte dinosaurussen in het park) er behoefte aan hadden om even een pauze te nemen en lekker te spelen”, vertelt Michel de Meijer, mede-oprichter van Dino Experience Park. Om te voldoen aan de wens van haar bezoekers bieden de nieuw geplaatste speeltoestellen een mooie gelegenheid om het leren over de dinosauriërs af te wisselen met lekker spelen met leeftijdgenootjes. Zo komt er achter in het park een Dino Splash, waar je naar hartenlust met zand en water kunt spelen.

Uitbreiding van de Jump Zone
Daarnaast breidt Dino Experience Park hun populaire Jump Zone vol grote luchtkussens uit met een airtrampoline voor nog meer springvermaak.

Door de uitbreiding van het park biedt Dino Experience Park een grote speelgelegenheid voor alle gezinnen wonend in de regio Gouda. Het park is nu nog geschikter om met het gezin in het weekend of op woensdagmiddag even langs te komen om lekker te spelen en te leren over de wereld van de dinosauriërs.

19-05-2021 10:11