Talenten van Nu: Martin

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie in samenwerking met Het Kantoor van Nu waarbij werkzoekenden de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie zal gepubliceerd worden in deGouda digitaal en deGouda APP.

Ontdek waar je blij van wordt en wordt daar goed in. Dat ik als bedrijfseconoom en registercontroller een brede ervaring heb met grote planning & control-projecten, met strategische analyses en adviezen dat is aan mijn cv af te lezen.

Ik vertel het verhaal achter de cijfers

Minder zichtbaar zijn die momenten in mijn carrière, dat ik voorbij ben gegaan aan mijn eigen gevoel. Aan het gevoel dat ik niet alleen heel goed wil zijn in mijn werk, maar ook een zinvolle maatschappelijke bijdrage wil leveren en blij wil worden van wat ik oplever. Dat realiseer je vaak pas goed als alles wankelt, als de dingen zoals leven en gezondheid niet meer zo vanzelfsprekend lijken. De ziekte van één van mijn kinderen is een belangrijk keerpunt geweest. In ons gezinsleven en ook in mijn loopbaan. Ik maak nu keuzes die veel dichter mij m’n gevoel liggen en bepaal selectiever in welke omgeving mijn talenten het beste tot zijn recht komen. Het volgen van het programma van talent naar baan heeft mij daarbij geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ik ben niet meer alleen die financiële man ben met een scherpe blik op de cijfers, groei en analyses. Ik kijk breder dan dat. Mijn toegevoegde waarde zit ook, en misschien wel vooral, in mijn focus op de mensen en de inhoud van een bedrijf. Enthousiasmeren, mensen meekrijgen, innoveren en luisteren, vooral veel luisteren. Als je oog hebt voor de vraag achter de vraag dan zie je waar het echt om gaat, wat echt belangrijk is. Als dat deel van mij ruimte krijgt binnen een baan en bedrijf, dan kom ik tot bloei. En kan ik mijn kwaliteiten met volle kracht inzetten. Dat is thuiskomen.

Ben jij ook werkzoekend en wil je ook in beeld? Mail dan naar: info@hetkantoorvannu.nl 

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-08-2018 08:00