Talenten van Nu: Marijke

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie in samenwerking met Het Kantoor van Nu waarbij werkzoekenden de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie zal gepubliceerd worden in deGouda digitaal en deGouda APP.

Opgegroeid aan de kust is het strand altijd een rode draad in mijn leven geweest. Het is er nooit hetzelfde. Elk weertype en elk seizoen brengt weer een andere sfeer.

”Met veerkracht en verbinding breng ik teams verder”

Ook mijn liefde voor het vak verpleegkunde is daar ontstaan. Ooit begon ik als tiener met het bezorgen van kranten in het Zeehospitium. Nu ben ik zover dat ik mijn MBA opleiding zorgmanagement heb afgerond. Er is wel eens tegen me gezegd; ‘jij bent net als helmgras, er gaat een storm over heen, maar daarna veert het op en staat het er weer’. Dat zie je ook terug in mijn werk. Ik ben een echte bouwer. Als iets op z’n gat ligt, geef mij de opdracht er mee aan de slag te gaan en ik zorg voor een goed resultaat. Samen met mijn team. Als leidinggevende sta ik voor mijn team.

Advertisements

Ik ga ervoor om gezamenlijk een goed resultaat neer te zetten, waarbij iedereen tevreden is. Met ruimte voor humor. En al lijkt de situatie zo ingewikkeld of is de storm best heftig, ik zal tot het uiterste gaan om de boel tot een goed einde te brengen. Iedereen krijgt dingen op z’n bord waar je niet om hebt gevraagd. Maar wat het interessant maakt is, hoe je daar mee omgaat. Dat is waar het werken in de zorg dagelijks om draait. Mijn enorme ervaring als leidinggevende in de zorg zet ik graag nog even voort. Samen met een flinke dosis levenservaring vormt het een perfectie combi voor een werkveld waar het, net als op het strand, nooit een dag hetzelfde is.

Ben jij ook werkzoekend en wil je ook in beeld?
Mail dan naar: info@hetkantoorvannu.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

18-08-2018 12:06