Toer SP-voorzitter doet Gouda aan

Gouda – Partijvoorzitter Ron Meyer (SP) komt maandag 27 augustus om 20:00 uur naar de Chocoladefabriek in Gouda om te spreken over de staat van Nederland. In zijn nieuwe boek Grip werpt Meyer samen met maatschappelijk leiders een blik op de samenleving. Tijdens een reeks openbare avonden praat hij met zoveel mogelijk mensen door over die analyse.

Voor zijn boek sprak Meyer een jaar lang met honderd schrijvers, denkers en wetenschappers. Onder andere Geert Mak, Jan Terlouw, Bas Heijne en Roxane van Iperen bleken de staat van Nederland scherp te beschrijven. SP’ers spraken in datzelfde jaar met één miljoen Nederlanders in hun buurt of op hun werk.

Meyer: ‘De overeenkomst tussen die gesprekken is fascinerend.  Mensen snakken niet perse naar vroeger. Ze zien de overheid niet als totaaloplossing. Velen zien simpelweg dat de leegheid van het ideologische egoïsme niet de toekomst heeft. Want wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen.’

Advertisements

De SP nodigt iedereen uit om deze avond mee te praten over de toekomst van Nederland. Inloop is vanaf 19:30 uur, aanvang programma om 20:00 uur. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

18-08-2018 12:10