Supermarkt Hoogvliet Plataanstraat wordt vernieuwd

Op woensdag 16 oktober om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt aan de Plataanstraat in Gouda feestelijk heropend. De supermarkt wordt met een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl. Op maandag 14 en dinsdag 15 oktober is de winkel gesloten.

De vernieuwde Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond. Bij de versafdeling is meer ruimte gecreëerd en de voorgesneden kaas en vleeswaren zijn verplaatst. Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand-in-hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.

Gratis cake

Advertisements

Om de heropening samen met de klanten te vieren, krijgen de eerste 250 klanten op de openingsdag een gratis chocolade-fudgecake bij besteding vanaf € 15,-. Op woensdag 16 oktober van 12.00 tot 17.00 uur worden vanuit een pannenkoekenkraam gratis pannenkoeken met het nieuwe Hoogvliet-logo uitgedeeld aan de klanten.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

10-10-2019 14:50