Studentenvereniging organiseert Lijsttrekkersdebat

Gouda – Op dinsdag 13 maart 2018 gaan de lijsttrekkers van de christelijke partijen uit Gouda met elkaar in debat. Burgemeester Schoenmaker zal het debat inleiden met een speech. Studentenvereniging Semper Fidelis wil door de organisatie de jonge christelijke kiezer aanzetten tot een bewuste keuze in het stemhokje.

Tijdens het Christelijk Lijsttrekkersdebat Gouda gaan Theo Krins (ChristenUnie), Huibert van Rossum (CDA), Jacques Rozendaal (SGP) en Amaranta Hallauer (Jezus Leeft) met elkaar in debat. Ze kruisen de degens over belangrijke thema’s als evenementen, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zal van elke partij een jongerenkandidaat aan het woord komen. Aansluitend zal er een borrel zijn.

Het is voor het eerst dat er een Christelijk Lijsttrekkersdebat in Gouda wordt georganiseerd. Op 13 maart 2018 zal het debat plaatsvinden in het Hoornbeeck College aan de Rijsselseweg 1 in Gouda. Het begint om 19.15 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd! Via het Facebookevenement van Semper Fidelis kan worden aangemeld voor het lijsttrekkersdebat.

Semper Fidelis
Het Christelijk Lijsttrekkersdebat Gouda wordt georganiseerd door Semper Fidelis. Dit is de christelijke studentenvereniging van de stad Gouda. Steeds meer studenten die in Gouda studeren en/of in Gouda en omgeving studeren sluiten zich aan bij de vereniging. Bezinning, gezelligheid en studentikoziteit staan centraal in het verenigingsleven. Semper Fidelis viert in 2018 haar lustrum, haar vijfjarig bestaan.

Programma
19.15 uur – Opening
19.30 uur – Speech burgemeester Schoenmaker
19.45 uur – Debatten en pitch jongerenkandidaten
20.30 uur – Interactief gedeelte
20.45 uur – Sluiting
21.00 uur – Borrel

Locatie: Hoornbeeck College, Rijsselseweg 1, Gouda

Wie zijn Semper Fidelis?