Sportieve kick-off Life Goals Gouda op 1 maart 2019

 SPORT•GOUDA heeft de handen ineengeslagen met Stichting Life Goals Nederland en maatschappelijke partners voor het opzetten van een structureel sportprogramma voor kwetsbare mensen. Op vrijdag 1 maart 2019 gaat Life Goals Gouda officieel van start met een sportieve kick-off. Wethouder Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Rogier Tetteroo, zal aanwezig zijn om het maatschappelijke sportprogramma te openen.

SPORT•GOUDA is de derde partij in Zuid-Holland die met de aanpak van Stichting Life Goals Nederland aan de slag gaat. Life Goals Nederland biedt sportprogramma’s voor kwetsbare mensen, die om welke reden dan ook zijn vastgelopen in het leven. Voor het in beweging krijgen van kwetsbare doelgroepen wordt gebruik gemaakt van de beproefde Life Goals Methodiek met goed opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches en monitoring.

Life Goals Gouda
De uitvoering van Life Goals Gouda ligt bij SPORT•GOUDA. Binnen het sportprogramma wordt samengewerkt met diverse lokale partijen zoals Het Bruisnest, Kwintes en Reakt. De partijen hebben zich ten doel gesteld om sport in het sociale domein te realiseren. Door het bundelen van de krachten zijn de partijen in staat om deelnemers te bereiken en gebruik te maken van elkaars infrastructuur.

Advertisements

Sportieve kick-off
In het bijzijn van deelnemers, partners, betrokkenen en wethouder Rogier Tetteroo klinkt op 1 maart 2019 het officiële startschot van Life Goals Gouda. In samenwerking met het Bruisnest wordt na de officiële opening een voetbaltoernooi georganiseerd waar aanwezigen en teams vanuit de maatschappelijke opvang aan deel kunnen nemen. 

U wordt van harte uitgenodigd om de kick-off van Life Goals Gouda bij te wonen.

Datum: Vrijdag 1 Maart 2019 van 12:00 u tot 17:00
Locatie: Sporthal “De Mammoet” Calslaan 101, Gouda.

 

Programma kick-off Life Goals Gouda

12:00-12:15 uur: Inloop

12:15-12:30 uur: Opening door wethouder Rogier Tetteroo

12:30-16:00 uur: Start toernooi

16:15-16:30 uur: Finale

16:30-17:00 uur: Prijsuitreiking

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

22-02-2019 11:40