#sport: Dames 1 BZ&PC speelt gelijk tegen UZSC

Na een prima start van het seizoen door een 11-6 overwinning tegen Donk stond zaterdag de eerste thuiswedstrijd voor de dames op het programma. De tegenstander was UZSC uit Utrecht.
Er werd fel begonnen in het eerste part en door doelpunten van Jennifer den Besten en Karen Weerd stond een mooie 2-0 voorsprong op het scorebord.

Het goede spel werd vastgehouden maar ook UZSC wist te scoren en na 2 parten stonden de dames met 4-2 voor. Het derde part zakte de ploeg van coach Rob van Berkel wat weg en keek aan het einde van het derde part tegen een gelijke stand aan 6-6. Het zou een spannend laatste part worden omdat beide teams erop gebrand waren om te winnen.

UZSC nam het voortouw en scoorde de 6-7, maar wederom Karen Weerd en Kim de Vor zorgden dat de stand weer werd omgedraaid en de dames van BZ&PC met een 8-7 voorsprong de laatste minuut ingingen. Helaas kon deze voorsprong niet worden vastgehouden en eindigde de wedstrijd zonder winnaar in 8-8.

Advertisements

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen ZV Utrecht op het programma. Hier zal wederom vol voor de winst gespeeld worden!