#sport: BZ&PC heren 1 wint eerste thuiswedstrijd

BZ&PC heren 1 wint eerste thuiswedstrijd
De heren van BZ&PC hebben hun eerste thuiswedstrijd gewonnen van BZC Brandenburg. De ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo en Jary Göbel won in de Kuil met 8-5.

In de eerste periode schoot BZ&PC uit de startblokken en kregen daardoor veelvuldig kansen, echter vergaten de Bodegravers deze te verzilveren. Tegen de verhouding in kwam BZC Brandenburg na ruim 3 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Halverwege de eerste periode maakte Joey Schellingerhout de gelijkmaker uit een strafworp.

Na lang 1-1 op het scorebord gestaan te hebben bracht Rick Sandifort de Bodegravers op een 2-1 voorsprong. Lang hebben de heren van BZ&PC niet kunnen genieten van de voorsprong, 19 seconden later kwam Brandenburg weer op gelijke hoogte. In de slotminuten van de 2de periode wist Ton van Jaarsveld doormiddel van een strafworp ook het net te vinden en bracht BZ&PC daarmee op een 3-2 voorsprong. Vlak voor het einde van de 2e periode kon BZ&PC de 4-2 op het scorebord noteren door een goede midvoor actie, scoorde Ton van Jaarsveld boven het hoofd van de keeper.

Advertisements

De 3de periode speelde de Bodegravers strek en brachten de stand maar liefs naar 7-2. De laatste periode verzwakte BZ&PC en kwam het nog maar tot één doelpunt in de vierde periode. Doordat BZ&PC verzwakte kon Brandenburg terugkomen naar 8-5.

Door de overwinning van afgelopen zaterdag, staan de heren van BZ&PC op een gedeelde 2de plaats. De volgende competitiewedstrijd zal volgende week zondag uit tegen DZT’62 in Deurne gespeeld worden.