Speciale aanbieding: Lekker wandelen of fietsen in Zuid-Limburg

Nog even nazomeren in het mooie Zuid-Limburg? Wij vonden deze mooie all-in aanbieding van 675 euro (per persoon) voor 4 tot 11 september.

Je verblijft in een prachtige, net gerenoveerde boerderij, met vrij uitzicht over het glooiende Limburgse landschap. Het vertrekpunt voor de mooiste wandelingen en fietstochten.

Omgeving
De natuur bevindt zich recht voor je neus en het historische plaatsje Margraten ligt op een kwartiertje lopen. Hier kun je een terrasje pakken, maar ook een bezoek brengen aan de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats. Maastricht is op 10 minuten rijden met de auto. Het bos lig direct achter je verblijf en in de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes.

Wat kun je verwachten?​
7 overnachtingen op een toplocatie, in een privékamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer
Culinaire verrassingen door chef de cuisine Annette van der Poel:
7x ontbijt
7x lunch(pakket)
7x diner
koffie en thee
Culinaire hoogstandjes

’s Morgens word je door chef de cuisine Annet verwend met een gezond en gevarieerd ontbijt, ‘s middag met een verse lunch (of lunchpakket) en ‘s avonds met een verrassend diner. Annet kookt met smaak en liefde. Ze gebruikt eerlijke producten, ingrediënten van het seizoen en uit de streek. Je wordt helemaal verzorgd zodat jij alle tijd hebt om te genieten, te wandelen of fietsen en te relaxen.

Accommodatie
Je verblijft in een gerenoveerde boerderij met een sfeervolle leefruimte en een aparte eetkamer, met rondom een fenomenaal uitzicht over de groene omgeving. Op het terras voor de boerderij geniet je van hetzelfde panoramische uitzicht. Wil je je fiets meenemen, dan kun je die kwijt in de ruime (afgesloten) schuur achter het huis.

Praktische informatie
In 2023
Aankomst: 4 september 2023 vanaf 16.00 uur
Vertrek: 11 september voor 10.00 uur

In 2024:
Aankomst: 10 juni 2024, vertrek: 17 juni 2024.

Plaats: Groot Welsden, Limburg

Boeken kan via deze link.