Sociaal Team Gouda start relatiespreekuur

Gouda – Willen jullie aan je relatie werken maar je weet niet hoe? Zijn er heftige dingen gebeurd in jullie relatie? Hebben jullie vaak ruzie? Komen jullie er niet meer uit? Dit zijn vragen die in relaties vaak aan de orde komen. Sociaal Team Gouda kan jullie hierbij helpen. Het start op 19 juni met een relatiespreekuur. Hier kun je langskomen met je partner, samen wordt besproken hoe jullie geholpen kunnen worden.

Inwoners van Gouda kunnen hier gratis en vrijblijvend binnenlopen. Het relatiespreekuur wordt gehouden door twee medewerkers die geschoold zijn in EFT (emotionally focused therapy). EFT is speciaal ontwikkeld om relatieproblemen aan te pakken, en richt zich op praten over emoties. Zo verminder je ruzies en krijgen jullie meer begrip voor elkaar.

Het spreekuur is wekelijks op dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur, afwisselend in de locaties van wijkteam Noord, wijkteam West en wijkteam Oost. Op de website van Sociaal Team Gouda staan de tijdstippen en locaties. Het spreekuur is gratis.

Advertisements
Cursus houd me vast

Naast het spreekuur kunnen stellen in augustus ook meedoen aan de cursus ‘Houd me vast’. In acht bijeenkomsten van twee uur ga je actief aan de slag met gespreksoefeningen. De cursus kost eenmalig 15 euro.

Wil je meer informatie over het relatiespreekuur of over de cursus? Neem contact op met Nynke Lijn of Nynke Siderius, via 088-900 43 21 of info@sociaalteamgouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
18-06-2018 10:28