So What! verlaagt minimum leeftijd

sowhat

So What! slaat het komende seizoen een nieuwe richting in wat betreft de minimum leeftijd op de vrijdagavonden. Het Goudse poppodium verlaagt de minimum leeftijd namelijk op een groot deel van de vrijdagavonden naar twaalf jaar.

So What! heeft een gevarieerde en daarmee brede programmering. Denk hierbij aan clubavonden, maar ook aan bands en cabaret. Geregeld krijgt het poppodium de vraag van bezoekers of hun zoon, dochter, vriend of vriendin en dergelijke mee mag naar bijvoorbeeld een cabaretvoorstelling. Vanaf september is dit dus daadwerkelijk mogelijk en de vrijwilligers van So What! zijn dan ook blij met dit besluit.

Door de leeftijdsverlaging doet So What! de deur open voor een bredere doelgroep. Op deze manier hoopt het poppodium de jonge bezoekers enthousiast te maken voor cultuur, muziek en nodigt zij hen uit om kennis te maken met alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zijn er nog weinig plekken in Gouda waar deze jonge bezoekers naartoe kunnen. So What! hoopt daar verandering in te brengen.

De leeftijdsverlaging betekent overigens niet dat iedere avond 12+ is. De dames en heren van de programmering kijken hier zorgvuldig per avond naar. De zaterdagavonden blijven overigens 18+ en het eetcafé heeft geen minimum leeftijd. Bezoekers kunnen de minimum leeftijd terugvinden op de website van So What! Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.