Simone van der Vlugt signeert bij Boekhandel Verkaaik

Op zaterdag 4 april is Simone van der Vlugt van 11:00 tot 12:00 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik om haar nieuwe roman De lege stad te signeren. De lege stad is een indrukwekkende historische roman die zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Op 14 mei 1940 wordt Rotterdam getroffen door het zwaarste bombardement dat Nederland heeft gekend. Voor de pasgetrouwde Katja betekent dit het einde van haar onbezorgde leven. Bijna de helft van haar familie komt om. Samen met haar man neemt ze haar overgebleven broertjes en zusjes in huis. Ze is vastbesloten hen door de oorlog heen te helpen. Maar naarmate het leven grimmiger wordt, wordt dit steeds moeilijker.

Simone van der Vlugt is een van de grootste thrillerschrijfsters van Nederland. Haar thrillerdebuut De reünie verscheen in 2004. Sinds 2009 schrijft Van der Vlugt historische romans. In 2009 verscheen Jacoba, dochter van Holland, gevolgd door Rode sneeuw in december in 2012. Eerder schreef Simone van der Vlugt historische jeugdboeken.

Advertisements

Boekhandel Verkaaik is gevestigd aan de Lange Tiendeweg 30.
Kijk voor meer informatie op de website van de boekhandel: www.verkaaikboeken.nl.

simonevdvlugt