Season Opening met Jong Oranje bij BZ&PC

Het waterpoloseizoen staat op punt van beginnen, terwijl de Heren- en damesselecties al een trainingsweek achter de rug hebben, wordt er met een schuin oog gekeken naar 27 augustus. Dan zal ‘Season Opening’ plaats vinden, een nieuw evenement wat jaarlijks zal moeten terug gaan keren.

Op 27 augustus zal het seizoen bij BZ&PC officieel worden geopend voor sponsoren, leden en supporters. Het programma – dat start om 19:30 uur – is die avond dan ook goed gevuld. Zo staat er niet alleen de presentatie van de Business Partners op het programma, maar zullen ook de Bodegraafse formaties op een zeer feestelijke wijze worden gepresenteerd. Daarnaast zijn er nog vele presentaties, maar die houdt de organisatie nog even geheim.

De Heren- en damesselectie staan er komend seizoen goed voor, zowel Heren 1 als Dames 1 zijn op het een-na-hoogste niveau van Nederland actief. Een prestatie die de vereniging in zijn bestaan nog niet heeft gekend. De Heren zullen er in ieder geval alles aan doen om in de bovenste plekken te eindigen terwijl Dames 1 – na twee maal gepromoveerd te zijn – voor handhaving gaat.

De hoofd act van de avond is dan ook de wedstrijd van BZ&PC Heren 1 tegen Jong Oranje. Jong Oranje reist enkele dagen later af naar het Wereld Kampioenschap en is dus een gewaagde tegenstander voor de equipe van Herman van Tongerloo en Jary Göbel.

Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat er met nieuwe regels zal worden gespeeld. Zo wordt er niet meer 7 tegen 7 gespeeld maar 6 tegen 6 met een damesbal. Ontwikkelingen die op internationaal niveau nu ruimschoots getest worden.
Kortom een interessante avond die u zeker niet mag missen.

bzpc