Scouting Jan van Hoof-groep gaat verhuizen

Gouda – Afgelopen najaar is het huidige clubhuis aan de Nieuwe Haven door woningcorporatie Mozaïek verkocht aan een particuliere partij. Dit betekent voor de Scouting dat zij na 52 op de Nieuwe Haven moeten verhuizen naar een andere locatie. Deze nieuwe locatie is inmiddels gevonden, de groep gaat het voormalige asfaltkantoor huren op het terrein van GOUDasfalt. De verbouwing is begonnen om alles Scouting-geschikt te maken en de Scouts zullen komende zomer gaan verhuizen.

Afscheid “Nieuwe Haven”
Om iedereen nog de gelegenheid te geven om nog eens rond te kijken in het oude clubhuis aan de Nieuwe Haven 308 wordt er een gezellige afscheidsfeest georganiseerd op zaterdag 11 maart.

Dit is een goede gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden en om samen nog eens leuke en sterke verhalen uit het verleden op te halen. Dit afscheidsfeest zal beginnen om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur.

Advertisements

Wilt u deelnemen aan de afscheidsavond van het oude clubhuis op zaterdag 11 maart, dan willen we u vragen om uzelf aan te melden via onze website (www.janvanhoof.nl).

Heeft u leuke foto’s?
Op de afscheidsavond willen we met een beamer een aantal foto’s uit verschillende perioden laten zien. Mocht u de mogelijkheid hebben om een paar leuke/bijzondere foto’s in te scannen dan zou dat erg leuk zijn! Stuur deze foto’s dan met een korte toelichting per email naar afscheid@janvanhoof.nl zodat we ze mee kunnen nemen in de presentatie. Natuurlijk kunt u ook foto’s meenemen naar de afscheidsavond.