Riverdale Festival is uitverkocht

Gouda – De kaarten voor dancefestival Riverdale dat volgende week zaterdag op het terrein van GOUDasfalt zal plaatsvinden is volledig uitverkocht. Wat in december begon met een crowdfunding voor de eerste 300 kaarten, streeft nu af op een droomdebuut met maar liefst 3.500 danceliefhebbers.

De main area van het festival staat in het teken van house en techno en wordt gehost door het Rotterdamse Give Soul collectief. Hier zullen onder anderen Secret Cinema en Benny Rodrigues samen met Michel de Hey te zien zijn. Bij de tweede area gaan de voetjes van de vloer op de genres urban, hip hop en R&B gehost door het Goudse Noir x Blanc met MC Joreno. Lokale acts zoals Rio Valente, The Munchies en de inmiddels ‘grote local’ Freddy Moreira maken hier deel uit van het programma. In totaal treden er zo’n twintig acts op bij Riverdale Festival.

Afterparty

Na het festival stopt het feestje niet en zet de organisatie deze gewoon door in de So What. Speciaal voor deze gelegenheid keert de Goudse organisatie Dierentuin terug om de club om te toveren tot een heuse beestenboel. Alleen jonge talenten zullen hier hun opwachting maken met genres variërend tussen house, techno en disco. Kaarten voor deze afterparty zijn te verkrijgen voor 5 euro via https://so-what.stager.nl/web/tickets/219425

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
18-05-2018 10:45