Do. 24-5: Open repetitie Gouds Jeugdorkest

Gouda – Het Goudse Jeugdorkest is een orkest met enthousiaste kinderen die allemaal een instrument bespelen, van dwarsfluit tot contrabas. Er zijn al veel instrumenten vertegenwoordigd, maar nieuwe spelers zijn altijd welkom.

“Bespeel jij of iemand anders die je kent een instrument dan nodigen wij jullie van harte uit op onze open repetitie. Dan zie je welk niveau we hebben en of je het leuk vindt met ons mee te spelen. Ook kan je goed ervaren hoe de sfeer is. Onze dirigent (Anke van der Bijl) is een vrolijke dirigente, maar ze houdt het wel een beetje serieus. Dankzij haar kunnen we steeds mooiere stukken spelen”, Uma (12) en Yana (13) Woutersen, fluitiste en contrabassiste van het Gouds Jeugdorkest.

De Play Inn/Openbare repetitie is op donderdag 24 mei van 18.45 tot 19.45 uur in Gebouw de Ark, Coniferensingel 26 in Gouda. Aanmelden kan via flautissimo@endoria.net o.v.v. naam, leeftijd, instrument en hoe lang je al speelt. In het Gouds Jeugdorkest spelen kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar. Voor meer informatie zie www.goudsjeugdorkest.nl

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

24-05-2018 11:19