Provincie Zuid-Holland heet OV-reizigers een warm welkom terug

Iedereen mag weer met het openbaar vervoer reizen! De provincie Zuid-Holland is reuze benieuwd waar de eerste ritjes naartoe gaan en vroeg reizigers in Gouda naar hun bestemming.

Vermijd drukte
Het advies voor alle manieren van vervoer is om zoveel mogelijk op rustige momenten te reizen. Vermijd drukte onderweg en op stations. Op 19 mei verviel het dringende advies om het openbaar vervoer alleen voor noodzakelijke reizen te gebruiken. Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje in het openbaar vervoer, in stations en bij bus- en tramhaltes blijft verplicht.

Snel, veilig en duurzaam van A naar B
De provincie Zuid-Holland vindt het belangrijk dat iedereen snel, veilig en duurzaam van A naar B kan reizen. Of je nu naar school gaat of naar je werk, goederen moet bezorgen of een bezoek brengt aan vrienden. Daarom investeren we in alle vormen van vervoer, waaronder openbaar vervoer. De provincie Zuid-Holland is opdrachtgever van openbaar vervoer in de gebieden Zuid-Holland Noord, Drechtsteden, Molenlanden, Gorinchem, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

 

21-05-2021 11:00