Present Gouda en Gemiva-SVG Groep Gouda verlengen samenwerking

Stichting Present Gouda en Gemiva-SVG Groep Gouda tekenden op donderdag 21 november een nieuw convenant waarmee zij hun samenwerking verlengen. Hiermee kan de stichting weer minimaal een jaar rekenen op steun van Gemiva bij de aanpak van sociale en praktische hulpvragen in Gouda.

Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking.

Gemiva en Present Gouda, de stichting die maatschappelijke hulpvragen in de regio koppelt aan groepen vrijwilligers die komen helpen, werken al jaren samen. Door de aflopende voorgaande overeenkomst en de veranderingen bij Gemiva met een nieuwe regiodirecteur, wilden de partijen de samenwerking opnieuw onderstrepen. Griet Vries, nieuwe regiodirecteur, zette namens Gemiva haar handtekening onder het convenant. Van Stichting Present Gouda waren algemeen coördinator Annet Perdijk en coördinator MVO Bedrijven Femke de Caluwé aanwezig. Met veel plezier en bovenal trots is de samenwerking weer bezegeld.

Advertisements
Het partnership van Gemiva is een belangrijke steun voor Present Gouda. Samen staan zij sterker wanneer het aankomt op het nemen van sociale verantwoordelijkheid in de stad Gouda. Stichting Present is door dit soort samenwerkingen in staat om met hun vrijwilligers wekelijk diverse Gouwenaren te helpen op sociaal gebied of met praktische klussen in en om het huis, waar de hulpontvangers zelf niet toe in staat zijn.

De verlening van de samenwerking is voor Stichting Present Gouda één van de hoogtepunten in een speciaal jaar. De stichting viert het hele jaar 2019 het tienjarig jubileum met diverse evenementen en andere activiteiten. Het vervolg van de samenwerking met Gemiva sluit hier goed bij aan. De stichting is dit jaar extra bezig met toekomstplannen om ook de komende tien jaar van waarde te kunnen zijn voor de stad. Een samenwerking met Gemiva, maar ook met diverse bedrijven maakt het mogelijk om uitdagende doelen te stellen en is tevens een mooi signaal naar andere Goudse bedrijven en maatschappelijk organisaties die mogelijkheden zoeken om meer maatschappelijk betrokken te zijn.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android


25-11-2019 11:23