Popronde Gouda maakt eerste artiesten en locaties bekend

Gouda – De Popronde komt op 1 oktober voor de tweede keer naar de binnenstad van Gouda. Afgelopen jaar traden hier 35 artiesten op 15 locaties op. Dit jaar hoopt organisator Gerben Roskam in omvang te groeien. De eerste locaties en artiesten zijn gedurende de afgelopen week bekend gemaakt. Het volledige programma wordt op 18 augustus gepresenteerd.

De eerste 8 namen voor Popronde Gouda zijn Amber Gomaa, Bungalow, EUT, Tom Tukker, PEER, Dakota, Colin Waters en Mantra. Amber Gomaa treedt op in conceptstore Heb Ik Via. Bungalow, Tom Tukker en Mantra treden op in poppodium So What. EUT, PEER, Dakota en Colin Waters zullen in Bar de Tapperij op de Markt te beluisteren zijn.

Optredens
In Gouda zal de tweede editie van Popronde Gouda om 12.00 uur van start gaan en eindigen met een afterparty vanaf 22.30 uur. Alle optreden zijn gratis te bezoeken.

Over de Popronde
De Popronde is het reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 15 september tot en met zaterdag 26 november reizen de 138 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 40 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden.