Peuter- en kleuterdans in Gouda

Gouda – Wil je graag een activiteit doen samen met je peuter, even alle aandacht schenken aan hem of haar, naast je drukke werkzaamheden van alledag? Kom dan naar Peuterdans op vrijdag 28 september, van 9.00 tot 9.30 uur. Tijdens deze lessen kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij beleven aan het samen bewegen en dansen. De cursus wordt gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 in Gouda.

Dansdocent Linda van Leeuwen volgde de beroepsopleiding ‘Muziek, spel en beweging voor Kinderen’ en de opleidingen ‘Dansanimator’ en ‘Dansdocent’ in België. Zij heeft veel ervaring in het geven van peuter- en kinderdans. Linda verzorgt ook themalessen in kindercentra en op basisscholen, met dansactiviteiten voorzien van een multicultureel tintje.

De lessen zijn geschikt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De kosten voor de eerste les zijn 5 euro en voor de totale cursus van twaalf lessen 90 euro. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier van www.kinderdans.com of bel 06-43 85 88 63.

Advertisements
Kleuterdans

Vanaf woensdagmiddag 19 september geeft Linda Snaterse opnieuw een open les kleuterdans aan kinderen van 4 tot 6 jaar, van 15.30 tot 16.30 uur. In deze cursus dansen we op muziek uit de hele wereld. Linda neemt de kinderen mee in hun eigen fantasie en bevordert daarmee hun expressiviteit en creativiteit. Kinderen zijn op een speelse manier bezig met de grove motoriek, de taalontwikkeling en het lichaamsbewustzijn.

Kosten voor de open les zijn 5 euro, voor de cursus van twaalf lessen 90 euro. We dansen in de gymzaal van Basisschool ’t Schateiland, Columbuslaan 1 in Gouda. Meer informatie en aanmelden via www.kinderdans.com of bel 06-43 85 88 63.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
19-09-2018 09:44