Oud songfestival winnares Getty Kaspers in de studio bij GoudaFM

Gouda – Oud songfestival winnares Getty Kaspers (Teach-In) is op de dag van het songfestival finale te gast in de studio van GoudaFM in de Chocoladefabriek. Zaterdag 18 mei zal zij aanschuiven bij de mannen van de ochtendshow Wakker Worden.

Gesigneerd boek van Getty Kaspers
In deze uitzending zal uitgebreid gesproken worden over de songfestival met als Nederlandse inzending Duncan Laurence. Ook zal haar pas verschenen boek ‘Een leven lang geleden’ aangrijpende levensverhaal ter sprake komen. Bezoekers kunnen voor of na de uitzending een gesigneerde boek kopen bij haar zelf.

Getty Kaspers kwam via de basgitarist Johnny Gaasbeek in contact met Teach-In. In 1973 werd ze de zangeres van Teach-In. Met Teach-In won Kaspers voor Nederland in 1975 het Eurovisiesongfestival. Na de in verkoop tegenvallende lp Get on board en hit “Rose Valley” viel de band uit elkaar en besloot Kaspers onder de artiestennaam Getty een solocarrière te beginnen. Hierna toerde zij nog kort met de groep Balloon, die naast Kaspers bestond uit Wilma van Diepen en Gaasbeek. Medio 1979 trok zij zich uit de popmuziek terug.

Advertisements

Kijk en luister aankomende zaterdag vanaf 09.00 uur naar GoudaFM.

Ochtendshow ‘Wakker Worden’ is elke zaterdag te zien en luisteren via www.GoudaFM.nl, deGouda app99MHz en TV-kanaal 63.

Ding a Dong uit 1975:

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

14-05-2019 14:50