Hippe Lente Fair Gouda i.s.m. Huiskamer van de Stad

Gouda – Op zondag 2 juni, tijdens de koopzondag, organiseren wij de Hippe Lente Fair op de Markt in Gouda. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur kan je terecht op de Markt in Gouda om heerlijk te kunnen struinen en relaxen.

Omdat de Markt onderverdeeld zal worden in verschillende thema’s is er voor iedere doelgroep iets leuks te vinden: Hou je van lezen, of hebben je kinderen alle stripboeken die je in huis hebt al verslonden? Op het boeken, platen, cd gedeelte kom je vast nog wel nieuwe strips tegen of vind je juist het boek waar je als jaren naar op zoek was!

Op het handmade gedeelte vind je bijzondere zelfgemaakte producten. De mensen achter het product en de werkwijze kom je tegen; zij kunnen je uitleg geven en het verhaal achter de producten toelichten. Zo kun je hier hippe tassen van spijkerstof vinden, zelfontworpen boxershorts in diverse printjes, gehaakte artikelen, diverse creaties gemaakt van tafelzeil, zelfgemaakte kinderkameraccessoires enz.

Advertisements

Op het braderie gedeelte kan je op zoek naar leuke koopjes en producten die je eigenlijk altijd al wilde of juist weer nodig hebt. Zo vind je hier o.a. hippe dameskleding, accessoires, sieraden enz.

Een fair is geen fair als er geen food is! Op het foodgedeelte vind je producten om direct van te kunnen genieten en producten om pas thuis mee aan de slag te gaan. Even heerlijk relaxen is hier de juiste term! Zo vind je hier stands met gegrilde kip, aardappel op een stokje, poffertjes, sambals, kruiden en sauzen en nog veel meer!

Wij werken samen met Huiskamer van de Stad.

Naast dat er muzikanten, dichters en andere kleinkunstenaars spelen in diverse Goudse huiskamers zijn zij ook aanwezig op de Markt.

Hier zal een speciaal podium staan waar om 12.00 uur de opening zal zijn van dit festival.

Vanaf 13.00 uur vinden er op het podium op de Markt optredens plaats van “The best of COOL Talent” en optredens van de musicalschool Iris Performing Arts met fragmenten uit de musical FAME. Ook de huiskamerconcerten beginnen vanaf 13.00 uur. Het programma is binnenkort te vinden op de website www.huiskamervandestadgouda.nl .

Rond 16.30 uur zijn de huiskamerconcerten afgelopen, maar kunt u natuurlijk nog wel op de markt struinen bij de 1 van de vele kraampjes en genieten van de afterparty met muziek van Tribute en The Small Time Crooks.

Alles is gratis toegankelijk. Zien wij u ook op 2 juni?

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

15-05-2019 08:00