Organisatieburo Grand Canyon exploiteert lunchroom Zoet & Zalig

Organisatieburo Grand Canyon exploiteert lunchroom Zoet & Zalig. “Dit kwam per toeval op mijn pad”, zegt Remko van der Hammen van Grand Canyon. Op 1 juni zette hij zijn handtekening onder het contract, maar maakt het nieuws via onze redactie bekend.

Van der Hammen is bij menig Gouwenaar bekend als het gaat om evenementen als Gouda Beach Experience, Oranjenacht en de Goudse IJsbaan. De organisatie van de Haringparty, die in handen is van Grand Canyon, bracht Van der Hammen in aanraking met Zoet & Zalig. “Na vijf jaar besloten we de haringparty – een netwerkborrel voor ondernemers – te verplaatsen naar een nieuwe locatie, het voormalig Weeshuis aan de Spieringstraat. Ik vind het een toplocatie. Daar sprak ik met de eigenaar van Zoet & Zalig en we kwamen er behoorlijk snel uit.” Van der Hammen heeft een doel: “We willen meer bekendheid. Ik merk dat veel mensen niet weten dat je hier goed terecht kunt, voor een bruiloft, high tea, netwerkborrel, noem het allemaal maar op. Ook hebben we hier een prachtige grote tuin. Het is een unieke plek waar twintig tot tweehonderd man ruimte kan bieden. Het is gewoon fantastisch. Dat verhaal willen we de mensen vertellen.”

Projectmanager Laura de Vries neemt de dagelijkse leiding van Zoet & Zalig op zich. “Naar de opdrachtgevers ben ik het gezicht van het bedrijf.” Grand Canyon werkt met haar eigen oproepkrachten, ongeveer vijftig in totaal. “Die schrijven zich in op projectbasis, zo ook voor Zoet & Zalig. Onze vaste groep van vijftien man draait al langer dan vier jaar met ons mee.” Tot slot grapt Van der Hammen dat Grand Canyon een overvloed aan vrouwelijke oproepkrachten heeft. “Mochten er mannelijke studenten zijn die een bijbaan zoeken, dan kunnen ze ook bij ons terecht.”

Advertisements
Laura de Vries (links) en Remko van der Hammen (rechts) bij het voormalig Weeshuis/lunchroom Zoet & Zalig.
Laura de Vries (links) en Remko van der Hammen (rechts) bij het voormalig Weeshuis/lunchroom Zoet & Zalig.