Opleidingscentrum Westpoort opent vestiging in Waddinxveen

DCIM/102MEDIA/DJI_0042.JPG

Opleidingscentrum Westpoort opent de deuren van een nieuwe vestiging in Zuid-Holland. Op 19 november 2018 gaan de eerste opleidingen en cursussen van start in het nieuwe trainingscentrum aan de Coenecoop 115 in Waddinxveen. Het nieuwe centrum voor ARBO-gerelateerde opleidingen is een aanvulling op de bestaande vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Sneek.

Opleidingscentrum Westpoort is de opleider voor ARBO-gerelateerde cursussen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Het nieuwe pand telt negen leslokalen en ruim 1.500 vierkante meter praktijkruimte. Hiermee is de vestiging Waddinxveen volledig uitgerust om alle cursussen uit het huidige assortiment aan te bieden: VCA, BHV, asbest, heftruck, Code 95 nascholing en veel meer.

“Een scherpe prijs is voor elke afnemer belangrijk. De praktische kant is dat diploma’s en certificaten vaak nodig zijn om aan het werk te mogen, daarom is snelheid en beschikbaarheid van de cursus ook een cruciale factor. Wij willen onze klanten nog meer van dienst zijn met onze nieuwe vestiging, door onze diensten naar hen toe te brengen. Veel van onze klanten zijn namelijk al woonachtig in Zuid-Holland, zij kunnen vanaf 19 november dichtbij huis terecht. Tegelijkertijd willen wij natuurlijk nieuwe klanten dezelfde opleidingsmogelijkheden bieden”, zegt Myrella Sterk (directeur Opleidingscentrum Westpoort) over de uitbreiding.

Advertisements
VCA- en asbestcursussen met korting

Om te vieren dat het bedrijf weer is gegroeid en mensen in Zuid-Holland kennis te laten maken met het aanbod van het opleidingscentrum, is er een openingsactie op de VCA- en asbestcursussen. Een VCA opleiding doe je nu voor 89 euro (inclusief het examen en een lunch), hiermee is Westpoort de goedkoopste aanbieder van Nederland. De asbestopleidingen zijn tijdelijk te boeken met 50 procent korting op de cursusprijs. Deze openingsacties zijn tot 1 januari 2019 geldig in Waddinxveen.

Voor meer informatie zie www.westpoort.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
15-11-2018 10:51