Open huis woonlocatie De Baronie in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Philadelphia opent op vrijdag 16 maart haar deuren in de recent geopende zorglocatie ‘De Baronie’ in Alphen aan den Rijn. Vanaf 11.00 uur zullen een groot aantal regionale zorgwoonlocaties zichzelf presenteren met een informatiemarkt en leuke activiteiten.

Deze dag biedt een kijkje achter de schermen van de woon- en dagbestedingsondersteuning voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Zo zullen de Philadelphia zorglocaties uit de regio Alphen aan den Rijn zichzelf presenteren op een informatiemarkt en worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een silent disco, fiets labyrint, digi-contact en livemuziek; dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Week van Zorg en Welzijn
Dit unieke kijkje achter de schermen is onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn, die wordt georganiseerd van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart. Onder het motto ‘Maak kennis met kunde’ openen zorg- en welzijnsinstellingen massaal hun deuren om de veelzijdigheid van de zorg te laten zien en alle nieuwe ontwikkelingen. Met verschillende activiteiten laten ze zien hoe het is om bij Philadelphia te wonen en te werken. En hoe Philadelphia helpt met talenten ontwikkelen en het beste uit jezelf halen.

Vrij toegankelijk voor iedereen
Kom je ook een kijkje nemen bij ons? Deze dag is voor iedereen vrij toegankelijk, ben je geïnteresseerd in de zorg die Philadelphia biedt, woon je in de buurt, wil assisteren bij het verlenen van zorg als vrijwilliger of als medewerker of ben je gewoon in de buurt, kom dan langs op vrijdag 16 maart. Je bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur.

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl