Open dag Langlaufvereniging Gouda op 4 oktober

Gouda – Het wintersportseizoen is weer begonnen en Langlaufvereniging Gouda heeft het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda weer helemaal gereed gemaakt voor het langlaufen. De langlaufbaan en de skihut zijn opnieuw – coronaproof – ingericht. Langlaufen is en blijft een gezonde sport.

Op zondag 4 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je opgeven voor een cursus. De vereniging beschikt over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Je kan ook kennismaken met onze andere sporten: rolskiën en nordic walking.

Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. We nemen de coronamaatregelen in acht. Vooraf aanmelden is dan ook verplicht! www.langlauf.nl/open-dagen-2020

Advertisements

Tijdstip: zondag 4 oktober van 12.00 tot 14.30 uur, aanmelden verplicht
Locatie: De Skihut, Tobbepad 4, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten: € 8 voor volwassenen, kinderen betalen € 4

Cursussen: Op 10 en 11 oktober start weer een serie langlaufcursussen van 5 lessen, wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging, zoals de jeugdinstuif in de herfstvakantie en de wintertriatlon, vind je op www.langlauf.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

23-09-2020 16:55