Nieuwjaarsfeest in Theater Concordia

Theater Concordia trakteert en nodigt iedereen uit voor een spetterend Nieuwsjaarsfeest.

Zaterdag 5 januari 2019 luiden we met elkaar het nieuwe jaar in. In de Grote Zaal speelt disco-, soul- & funk-coverband Step the Gap. Ze transformeren elk optreden in een retourtje Funky Town. Dansend het nieuwe jaar in! Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Step the Gap bestaat volledig uit professionele muzikanten en hun show bevat enkel de beste, meest feestelijke en aanstekelijke hits. De band weet met twee prachtige zangeressen, een swingende gitarist, een funky bassist, een opzwepende toetsenist én een strakke drummer al het mooie van disco, soul en funk te belichamen.

Step the Gap. Keeps the soul alive! Glorieuzer dan Gloria Gaynor. Wonderbaarlijker dan Stevie Wonder. Wilder dan Wild Cherry. Heter dan Donna Summer. Ze veranderen elke gelegenheid in een Disco Inferno. Ze krijgen meer respect dan waarom Aretha Franklin vroeg. Doller dan Dolly Parton. Cooler dan Kool & the Gang. Chiquer dan Chic. En groter dan The Jackson 5, want ze zijn met z’n zessen. Ze bevatten meer elementen dan Earth, Wind & Fire.

Het Nieuwjaarsfeest in Theater Concordia begint zaterdag 5 januari 2018 om 20.15 uur. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. De toegang is gratis. Samen maken we er een mooi feest van.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

20-12-2018 09:31