Monuta en Van der Spek Uitvaart gaan samenwerken in de regio Rotterdam, Gouda en Drechtsteden

Uitvaartorganisaties Monuta en Van der Spek zijn voornemens om samen een nieuwe organisatie te vormen in de regio Rotterdam, Gouda en Drechtsteden. De organisaties verwachten door de krachten te bundelen de dienstverlening in de regio te optimaliseren en efficiënter te kunnen werken.

De nieuwe organisatie wordt gevormd door de vestigingen Klink, Van Mourik, Van der Spek, Monuta Schiedam, Monuta in Memoriam, Monuta Gouda en Monuta van den Toorn. De directie van Van der Spek wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de nieuwe gezamenlijke onderneming. Wel blijven alle merknamen bestaan.

Directeur Kees van der Spek is enthousiast over de voorgenomen samenwerking: “We kunnen veel van elkaar leren. Monuta is een landelijk sterk merk en heeft veel deskundigheid in huis. Bovendien kunnen we meer inkoopvoordeel behalen, wat weer ten goede komt aan onze klanten.”

Advertisements

Ook Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot, kijkt uit naar de samenwerking: “Van der Spek Uitvaart is stevig verankerd in de regio Rotterdam en Gouda en heeft een goede naam opgebouwd. Het is een zeer slagvaardige organisatie, die in staat is om nieuwe concepten en ideeën snel toe te passen. Monuta kan hier veel van leren. Vanuit de samenwerking kunnen beide partijen groeien en de kwaliteit van onzer beider dienstverlening verder verhogen. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”