Mini & Maxi toernooi Petanque Vereniging Gouda

Gouda – Petanque Vereniging Gouda organiseert op zondag 29 april een Mini & Maxi toernooi dat voor iedereen toegankelijk is. Jongeren onder de 16 jaar kunnen samen met vader, moeder, opa, oma of gewoon iemand anders, kennismaken met de sport Petanque, ook wel bekend als Jeu de Boules.

Elk team bestaat uit twee personen. Er worden twee voorrondes gespeeld en daarna ontstaan er poules van vier teams die vervolgens nog twee partijen spelen. Tussen de partijen door kun je ook nog deelnemen aan enkele uitdagende spellen. Bij regen kan de wedstrijdleiding beslissen om in de overdekte sporthal (het Boulodrome) te spelen. Het toernooi vindt plaats op het sportcomplex aan de Uiterwaardseweg 4 in Gouda. Parkeren kan bij Sporthal De Zebra, Goverwellesingel 10 in Gouda. Vlak achter de Goejanverwelledijk liggen de sportvelden van de Petanque Vereniging.

Het toernooi begint om 10.30 uur. Aanmelden kan vanaf 9.30 uur, de inschrijving sluit om 10.15 uur. Om 9.30 uur is er een korte uitleg van de spelregels. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team, er kunnen maximaal 80 teams deelnemen. Het is mogelijk om Boules van te lenen van de vereniging. Graag vooraf aanmelden voor het toernooi via www.goudapetanque.nl/toernooien.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

23-04-2018 09:47