Meeste Cash voor Kinderboerderij!

Na wekenlang muntjes verzamelen in winkelcentrum Bloemendaal zijn alle munten geteld en is de eindscore opgemaakt: Tijdens een feestelijke bekendmaking werd zaterdag 7 november jl. de definitieve eindstand bekend gemaakt. Aan de hand van de hoeveelheid verzamelde muntjes per vereniging werd per rato de verdeling van de sponsorbedragen bekend gemaakt. In totaal is er 10.000,00 verdeeld onder 10 Goudse verenigingen.

Gedurende de actieperiode van 19 september tot en met 31 oktober 2015 werden in totaal 485.547 roze muntjes gespaard en ingeleverd in het Goudse winkelcentrum. Samen waren deze muntjes goed voor een gewicht van ruim 470 kg !! De meeste van die munten kwamen terecht in de display van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. De kinderboerderij lag al snel aan kop in deze actie en ondanks de wervelende presentaties in het winkelcentrum van alle verenigingen werd de eindstand daardoor niet meer beïnvloed.
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden mocht het meeste “Cash” in ontvangst nemen. Van de in totaal 10.000 euro die onder de 10 deelnemende verenigingen werd verdeeld, mochten zij bijna 4000,00 in ontvangst nemen. De cheques met de sponsorbedragen werden afgelopen zaterdag door wethouder Laura Werger en de voorzitter van de Ondernemersvereniging Winkelcentrum Bloemendaal, Wim Schmidt, uitgereikt aan de afgevaardigden van de verenigingen.

Hoewel de onderlinge verschillen in opgehaalde “cash” best aanzienlijk waren, spraken alle verenigingen van een geslaagde actie. Naast extra inkomsten heeft deze actie iedere vereniging de gelegenheid gegeven zichzelf te presenteren aan een breder publiek. Daar plukken ze in de toekomst zeker de vruchten van. De ondernemers van winkelcentrum Bloemendaal bedanken alle klanten voor hun enthousiasme en deelname aan deze actie.