Meerijden in Pistenbully nu ook in Zoetermeer

Zoetermeer – In de Alpenlanden wordt het meerijden met de pistenbully steeds populairder. Ook in Nederland is het nu mogelijk om zelf te ervaren hoe veel expertise nodig is voor goede pistecondities. De sneeuw dient uiterst zorgvuldig verdeeld te worden over de pistes en wordt daarna volgens een vaste patroon van een nieuwe structuur voorzien. SnowWorld biedt in januari één van haar avondskiërs de mogelijkeid om mee te rijden in de bijzondere machines die ‘snachts zorgen voor strakke pistes. Avondskiën kan in SnowWorld in Zoetermeer, Landgraaf, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen elke avond tot 23.00 uur middels een speciale avondskipas.  

“Indoorsneeuw gedraagt zich anders dan de sneeuw die valt in de bergen. Hierdoor én natuurlijk door de beperkte ruimte om te manouvreren is het vak van pistenbullychauffeur uiterst specialistisch werk”, aldus Wim Hubrechtsen CEO van SnowWorld. “Ik ben er trots op dat onze pistenbullychauffeurs tot de top van Europa behoren en dat onze gasten dat nu zelf ook kunnen ervaren.”

De avondskipas van SnowWorld, die onlangs in prijs verlaagd is, is elke avond verkrijgbaar voor € 24,50 en geeft toegang tot de pistes van 18.00 uur tot 23.00. Iedereen die in aanmerking wil komen om mee te rijden in de Pistenbully kan dit, bij de aanschaf van deze pas, aangeven bij de kassa. In januari worden er, middels een loting, gasten geselecteerd voor deze bijzondere ervaring.

Advertisements

Hubrechtsen vervolgt; “Deze gelukkigen leren in een half uur de basis van het werken op de Pistebully en gaan met een certificaat, unieke selfies én een heel bijzondere ervaring op zak weer naar huis. Deze speciale activiteit past uitstekend in onze ambitie om elke dag onvergetelijke avontuur te bieden.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

03-01-2020 12:00