Activiteiten kinderboerderij 7 t/m 11 augutsus

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden, verse broodjes, lekkere pannenkoeken en poffertjes.

Dagelijks
Blacklight speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Maandag 7 aug Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dieren knuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,25.
’s Middags het rondje Kinderboerderij georganiseerd van 13:30 uur – 16:00 uur. Op deze middag kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen in de kantine. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk! Deelname kost € 6.00. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Advertisements

Dinsdag 8 aug Workshop Stranddecoratiekoord
Tussen 10.30-13.30 uur kunnen kinderen komen knutselen. Deze dag gaan kinderen een stranddecoratiekoord maken met diverse knutselmaterialen, schelpjes en piepschuim. Verder gebruiken de kinderen raffiakoord, echte schelpen en veren, kralen, (gekleurd)zand
en zelfgemaakte visjes van rubber met wiebeloogjes en zandstreepjes. Bijdrage € 3,75 incl. ranja. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Woensdag 9 aug
Kinderen kunnen tussen 14.00 – 15.00 uur dierenbingo komen spelen en leuke prijsjes winnen. Deelname € 0.50 per ronde. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Donderdag 10 aug Pannenkoekenfeest!
Kinderen kunnen al de ingrediënten voor hun pannenkoek verzamelen en er een lekkere pannenkoek van laten maken die ze zelf mogen versieren, tijdens het wachten maken ze een koksmuts! € 6,50 incl. een glas melk. Ouders kunnen uiteraard ook pannenkoeken komen eten of iets anders.

Vrijdag 11 aug Vlinderkast timmeren en schilderen, vol = vol
Deze dag neem je een hamertje mee en kom je een eigen vlinderkastje timmeren voor in je eigen tuin. Ook mag je deze schilderen. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 7.50. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Voor deze activiteit geldt dat er een beperkt aantal kinderen kunnen meedoen.

Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514219/ sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl