Ma. 28-5: Proeverij Nederlands Wijngilde

still life of wine bottle and glass,space for copy

Reeuwijk – Het wijngilde nodigt alle leden en belangstellende uit om de laatste proeverij voor het vakantie seizoen bij te wonen. Het is een proeverij waar iedereen, ongeacht het niveau kan deelnemen.

Voor zowel ervaren proevers als de liefhebber met belangstelling voor wijn wordt het een leerzame avond. Het is een bijzondere proeverij met een bijzonder thema: dialectiek. Vrij vertaald betreft het een proeverij met een sterk didactische ondertoon. De wijnmeesters zullen steeds wijnen presenteren met daarbij stellingen. Slechts 1 stelling is juist. De proevers maken de keuze welke stelling juist is en welke niet.

Die stelling kan allerhande wijn gerelateerde zaken bevatten. Ook al is de stelling juist, het kan ook voorkomen dat de stelling niet met de gepresenteerde wijn strookt.
Kortom er wordt gevraagd om door middel van serieus te proeven en door alle aanwezige kennis (van de gehele tafel) in te zetten om tot het juiste antwoord te komen.

Advertisements

Van de niet-leden wordt (bij het eerste bezoek) een bijdrage in de kosten gevraagd van 10 euro. Aanvang 20.00 uur in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Aanmelden kan via de mail: jong.oudewater@wxs.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-05-2018 16:08