Ma.28-03: Paasfeest bij GoStores Gouda

Heerlijk knuffelen met jonge dieren, dat kan op maandag 28 maart bij GoStores Gouda. Dan is er een heuse kinderfarm vlakbij Vrijbuiter. Ook zijn er deze tweede paasdag allerlei attracties en kun je profiteren van voordeelacties bij de winkels.

Op tweede paasdag, maandag 28 maart, vieren we Pasen én de lente bij GoStores Gouda. Dan starten namelijk de voorjaaracties bij Vrijbuiter en kun je ook alle voorjaarstrends bij de woonwinkels bekijken. Tevens is er een groot kinderplein, waar de kids zich prima kunnen vermaken met allerlei attracties, zoals een klimwand, een hindernisbaan, een knalleuke knutselkraam en kunnen ze geschminkt worden. Als klap op de vuurpijl is er een heuse kinderfarm, waar allerlei jonge dieren te zien zijn. En het leuke is: je mag ze ook aanraken!

Voorjaar in de grote Kinderfarm
Altijd al de paashaas een handje willen geven? Dat kan bij GoStores Gouda! We hebben een meet&greet met de paashaas en bij Vrijbuiter kun je naar eitjes zoeken. Ook is buiten weer een kinderfarm ingericht. De kleine lammetjes, bokjes, konijntjes en veel andere dieren die naar GoStores Gouda komen vinden het heerlijk om te worden geknuffeld, geaaid en gevoerd. Gezelligheid voor de hele familie!

Advertisements