Ma. 22-10: Dreumes- en peuterochtend bij De Goudse Hofsteden

Gouda – Tijdens de herfstvakantie worden er volop activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedere dag is de kinderboerderij geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij op maandag 22 oktober een uurtje (10.30 tot 11.30 uur) dieren knuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje.

Voor alle activiteiten geldt; graag van te voren opgeven, dit kan tot een dag van te voren via 0182-514219, sandra@kinderboerderijgouda.nl of via www.kinderboerderijgouda.nl. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de activiteiten en de bijbehorende bijdrages.

Advertisements

Op alle dagen kan er in de Deel tussen 10.00 uur en 16.00 uur geknutseld worden in herfstsfeer. Ook kunnen kinderen dagelijks mee doen aan de Halloweenspeurtocht! Voor de lunch kunt u terecht op de kinderboerderij. Dagelijks kunnen er in de Deel lekkere pannenkoeken gegeven worden die kinderen zelf kunnen versieren maar ook poffertjes, verse broodjes of een broodje met kom soep.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-10-2018 09:00