Di. 23-10: Herfstworkshop op De Goudse Hofsteden

Gouda – Tijdens de herfstvakantie worden er volop activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedere dag is de kinderboerderij geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Dinsdag 23 oktober is er een leuke herfstworkshop tussen 11.00 en 15.00 uur. Met allerlei (natuurlijke) materialen maak je een echt Herfsttafereel op een dubbel houten paneel met onder andere kabouters en elfjes. Neem zelf droge herfstbladeren mee. Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Voor alle activiteiten geldt; graag van te voren opgeven, dit kan tot een dag van te voren via 0182-514219, sandra@kinderboerderijgouda.nl of via www.kinderboerderijgouda.nl. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de activiteiten en de bijbehorende bijdrages.

Advertisements

Op alle dagen kan er in de Deel tussen 10.00 uur en 16.00 uur geknutseld worden in herfstsfeer. Ook kunnen kinderen dagelijks mee doen aan de Halloweenspeurtocht! Voor de lunch kunt u terecht op de kinderboerderij. Dagelijks kunnen er in de Deel lekkere pannenkoeken gegeven worden die kinderen zelf kunnen versieren maar ook poffertjes, verse broodjes of een broodje met kom soep.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-10-2018 09:00