Ma. 19-11: Voorlichtingsavond over autisme bij volwassenen in Alphen

Maandag 19 november is er een gratis voorlichtingsavond over autisme bij volwassenen in restaurant de Vrienden, Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig.

Ruim één procent van de Nederlanders heeft een vorm van autisme. De hersenen van mensen met autisme verwerken informatie die ze waarnemen via zintuigen, op een andere manier. Volwassenen met autisme hebben allemaal een andere combinatie van klachten en problemen wat ook voor naasten de nodige belasting kan geven. Tijdens de voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige over het onderwerp vanuit haar/zijn eigen ervaring. Een professional vertelt over het thema in het algemeen, oorzaken, signalen, het hulpaanbod en omgangsadviezen (familie en naasten).

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland. Voor meer informatie kunt u bellen met 071 514 74 20 (Stichting Lumen, ma t/m do tussen 10.00 en 14.00 uur) of mail naar: info@lumen-hollandrijnland.nl.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

19-11-2018 09:00