Di. 20-11: Voorlichtingsavond over Angst

Een wee gevoel in je maag, zwetende handen, het gevoel dat je keel dichtzit en een licht of duizelig gevoel in je hoofd? Dat zijn symptomen van angst. Dinsdag 20 november is er in Gouda een gratis voorlichtingsavond over Angst. De avond start om 19.30 uur in de Veste aan de Ridder van Catsweg 300. Aanmelden is niet nodig.

Als angst het dagelijks leven gaat beheersen heeft dat verstrekkende gevolgen. Er zijn veel verschillende angstklachten zoals paniek, piekeren, faalangst, hoogtevrees en dwanggedachten- en handelingen. Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om een angststoornis te hebben en hoe hij/zij hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar preventie@rivierduinen.nl. Op www.rivierduinen.nl/agenda staat meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen. De organisatie van deze avond is in handen van het Samenwerkingsverband GGZ Voorlichting in de regio Midden-Holland.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

20-11-2018 09:00

Advertisements