Ma.15-12 tot Wo.17-12: Muziekavonden De Goudse Waarden

De voor middelbare scholen in Gouda en omgeving toonaangevende muziekavonden van de Goudse Waarden, sector lyceum-havo aan de Heemskerkstraat, vinden binnenkort weer plaats.
Tijdens maar liefst 4 avonden wordt een heel afwisselend programma gepresenteerd, waarbij leerlingen en docenten van onze school laten zien dat er op een middelbare school heel wat muzikaal en theatraal talent rondloopt.

De afzonderlijke acts, dit jaar 28 stuks, zijn in principe heel gevarieerd, zowel qua stijl als in vorm. Pop (van smartlap tot hardrock), klassiek, jazz, en dans met zowel bestaande als zelfgeschreven nummers.

Er is zoveel belangstelling onder de leerlingen om mee te mogen doen dat er auditieronden moeten worden gehouden om uiteindelijk een afwisselend programma van een goed niveau te kunnen samenstellen.
Het streven hierbij is wel om leerlingen van alle leerjaren op het podium te krijgen, dus van brugklasser tot V6-er.
Het geheel wordt gepresenteerd in een eigen, door leerlingen gemaakt decor met professioneel licht en geluid.
Naast een aantal docenten werken er heel veel leerlingen mee om de muziekavonden goed te laten verlopen: een decorbouwteam; een productieteam; inspiciënten op en rond het podium, een catering- en een make-up ploeg. Ook de presentatie op de avonden zelf wordt mede door leerlingen gedaan.
De algehele leiding is in handen van de muziekdocenten Christine de Graaf en Jacqueline Lentz
Het overkoepelende thema van deze 38e (!!!) jaargang van de muziekavonden is:

“Ready For Take-off”

De muziekavonden zelf worden gehouden op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 december.
Aanvang: 19.30 uur. Einde: ± 22.30 uur.