Ma.05-09: Theaterseizoen van start met cabareteske ontruiming

De Goudse Schouwburg staat in de startblokken voor een nieuw theaterseizoen vol grappige, ontroerende en bijzondere voorstellingen. De aftrap wordt op 5 september gegeven door cabarettalent Yvonne van den Eerenbeemt, die op komische wijze de jaarlijkse ontruimingsoefening weet te integreren in haar voorstelling.

In 2014 stond Yvonne in de finale van het ‘Concours om de Wim Sonneveldprijs’ en nu gaat zij de theaters langs met haar eerste programma ‘SIRENE’. Samen met het publiek gaat zij in de piepzak zitten, om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel.

‘SIRENE’ gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Yvonne slaat iedereen om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages, om daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje.

Omdat de voorstelling onderbroken wordt door de ontruimingsoefening, biedt de schouwburg deze theateravond aan voor slechts € 7,50 inclusief drankje!