Ma.02-02: Open Dag ID College: kom binnen en kijk je ogen uit

Alle schooldeuren open op maandag 2 februari Maakt een banketbakker cupcakes zoals je dat op televisie ziet gebeuren? Wat is het verschil tussen mbo-3 en mbo-4? En mijn grote passie is Smart Technology; hebben jullie daar ook een opleiding voor? Op al deze vragen krijg je een antwoord als je naar de Open Dag van ID College komt.

Op de Open Dag van ID College krijgen jongeren informatie over mbo-opleidingen, baankansen, stagemogelijkheden en het onderwijsmodel van ID College. Daarnaast geven docenten en huidige studenten informatie over hun opleiding, stages en de inhoud van de lessen. ID College is gehuisvest in sfeervolle schoolgebouwen op verschillende plekken in het Groene Hart. Tijdens de Open Dag staan de deuren van alle gebouwen open, zodat je de sfeer kunt proeven van de school waar je op komt te zitten als je voor ID College kiest. Je kunt je ook meteen inschrijven voor een opleiding.
Ontdek jezelf. En je vak.

Op de Open Dag kunnen jongeren zien en ontdekken welke opleidingen ID College biedt. Zo verzorgt ID College bijvoorbeeld opleidingen Economie, Gezondheidszorg, Orde & Veiligheid en Sport & Bewegen. ID College wil met zijn docenten en studenten persoonlijk contact maken met nieuwe studenten en persoonlijke informatie verstrekken. Tijdens de Open Dag kun je de school van je keuze bekijken, en je kunt er een route lopen langs de opleidingen die in het gebouw te vinden zijn. Ook kun je kennismaken met studenten die al aan hun opleiding zijn begonnen. Op die manier ontdek je het beste welke opleiding je leuk vindt en wel vak het beste bij je past.

Advertisements