Liefdevol Gouda op 18 november

Gouda – Dankzij de liefdevolle sponsoring van de ISV Gouda, heeft de gratis toegankelijke beurs ‘Liefdevol Gouda’, dit jaar nog meer deelnemers, nog meer workshops, proeverijtjes en verwennerijtjes te bieden.Uiteraard wordt alles kosteloos door de deelnemers aangeboden.

U kunt meedoen aan ongeveer 25 workshops, waaronder Yoga, mindfulness, natuurgeneeskunde, HSP, Avatar, Energiewerk, Creatief coachen, en nog veel meer leuks. Daarnaast kunt u de hele dag door in de grote zaal informatie krijgen over bijvoorbeeld, spirituele groei mogelijkheden, Bewust Ondernemende Vrouwen, De Vrije Ruimte, Extra Zorg Waddinxveen, cursussen en workshops in en om Gouda, enz.

Ook bent u welkom voor miniconsulten, massages, iriscopie, thee proeven, en uiteraard een goed gesprek en een gezellig samenzijn met de andere bezoekers. Dans therapeut Preetam komt helemaal uit London om onze dag af te sluiten met een vrolijk en verbindend dansfestijn in de grote zaal, waar zowel deelnemers, vrijwilligers als bezoekers aan deel kunnen nemen.

Advertisements

De zaal gaat open om 10.30 uur en we sluiten rond 18.00 uur. Het terrein is enkel toegankelijk voor auto’s van mensen met een beperking en wandelaars. Auto’s en fietsen gaarne (gratis) parkeren bij winkelcentrum Bloemendaal.

Het ISV verzorgt drankjes en hapjes voor hele schappelijke prijzen, maar er kan alleen contant worden betaald. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.liefdevolgouda.nl Of u kunt met de initiatiefneemsters Frances Aarts (06-47151679) of Carolien Tuijthof (06-87442078) contact opnemen. Liefdevol Gouda heeft als missie “Geven, delen en verbinden vanuit het hart”, en hoopt middels deze beurs Gouda liefdevoller te maken.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
02-11-2018 16:54