Lidl opent vernieuwd filiaal in Gouda

Gouda – Woensdag 14 november heropent het vernieuwde Lidl filiaal in Gouda feestelijk haar deuren. Klanten kunnen vanaf deze dag weer in de supermarkt terecht voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

Het filiaal aan de Westerkade is drie weken dicht geweest en heeft een compleet nieuw uiterlijk. De winkel voldoet aan alle hedendaagse gemakken. Zo beschikt het filiaal over een groot assortiment aan verse groente en fruit, ruime non-food afdeling en een warme bakkerij. De klanten kunnen profiteren van een gevarieerd assortiment aan vers gebakken broodjes, van zoet tot hartig. Supermarktmanager Roger: “We zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal hier in Gouda. De bakkerij is een mooie aanvulling aan onze winkel. Dagelijks hopen we onze klanten met een ruime variatie ovenverse broodjes te kunnen verrassen.’’

Win één minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Advertisements

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-11-2018 14:40