Lidl in Waddinxveen doneert mee voor moestuin Rehobothschool

Waddinxveen –  Supermarkt Lidl Waddinxveen aan de Promenade heeft een cheque ter waarde van 250 euro overhandigd aan de Rehobothschool. Lidl ondersteunt lokale initiatieven door het hele land.

Het schoolplein van basisschool de Rehoboth in Waddinxveen is toe aan vernieuwing. Kinderen spelen hier dagelijks in de buitenlucht maar vanwege de slechte staat van het plein is dat niet meer veilig. Het schoolplein moet dringend worden vernieuwd. De school heeft onvoldoende budget om dit te realiseren. Lidl draagt haar steentje bij voor de vernieuwing van het plein in de vorm van een cheque dat ingezet zal worden een moestuin op het schoolplein te financieren. Deze moestuin heeft zowel een educatief als een groen element; het is leerzaam voor de kinderen om zelf groente te verbouwen en het zorgt dat het plein ook wat groen wordt en niet alleen maar uit tegels bestaat.

Lidl helpt lokaal
Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 24 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt. Initiatieven kunnen gemeld worden via www.lidl/lokaal. Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema’s: maatschappij, onderwijs, gezondheid bevorderend, cultuur en/of milieu.

Advertisements

18-05-2021 11:25